Món Esport
El Barça femení recupera el liderat de la Lliga
  • CA

La victòria del cap de setmana contra el Betis (3-0) ha permès al Barça femení tornar a encapçalar la classificació de la Lliga Iberdrola. Les blaugrana van aprofitar l’empat de l’Atlètic de Madrid –fins ara líder- i es van imposar en un partit transcendent amb dos gols d’Alexia Putellas i un de Jenni Hermoso. El tram final de la competició serà intens, ja que ambdós equips tenen 65 punts, però el Barça suma 78 gols a favor i les matalasseres 77. El tècnic blaugrana Xavi Llorens es mostra molt satisfet amb el rendiment de l’equip: “Estem intentant guanyar títols i gaudint del creixement del futbol femení. Estic molt content del que estem fent”.

El Barça va perdre el liderat el passat mes de desembre en perdre per 2-1 al Vicente Calderón. Des de llavors, les jugadores han pres consciència que, per aconseguir el títol, tot depèn d’elles mateixes.  De fet, des d’aquella punxada, les culers han guanyat tots els partits excepte un, contra el Santa Teresa. Xavi Llorens afirma que “la Champions ens pot despistar o desconcentrar en algun moment, però les jugadores són molt conscients que s’ha d’anar partit a partit i centrar-nos sobretot en la Lliga”. El següent enfrontament contra l’Atlètic de Madrid, el 14 de maig a casa, serà el penúltim partit de la temporada i, segurament, el decisiu

 

El calendari dels propers compromisos de Lliga s’ha modificat arrel de la classificació del Barça per les semifinals de la Lliga de Campions. D’aquesta manera, les blaugrana han d’afrontar unes setmanes intenses. El partit contra l’Athletic Club es disputarà a Lezama el dimarts 25 d’abril a les 18.30 hores. L’altre duel ajornat, amb l‘Oiartzun, es jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el dimarts 2 de maig a les 12 hores. Pel que fa a la Lliga de Campions contra el PSG, el proper dissabte 22 d’abril es disputarà l’anada al Miniestadi i el dia 29 la tornada a França.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa