Món Esport
El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primer cop en la història
  • CA
El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primera vegada en la història.
El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primera vegada en la història. | FC Barcelona

El president de Catalunya, Quim Torra, ha rebut, per primera vegada en la història, el Barça femení després que les blaugrana hagin aixecat la Copa de la Reina i la Copa de Catalunya durant l’any que està a punt de finalitzar. Les de Fran Sánchez tanquen un gran any i el futbol català segueix caminant, encara que molt lentament, cap a la igualtat.

 

 

L’expedició del Barça, a banda de l’equip tècnic i les jugadores, ha estat formada per Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat. Jordi Mestre (vicepresident esportiu), Maria Teixidor (directiva responsable del futbol femení) i Markel Zubizarreta (director esportiu de la secció) l’han acompanyat i han pogut escoltar els parlaments de Quim Torra i Elsa Artadi, portaveu del Govern, que han coincidit a l’hora de remarcar la importància d’impulsar la pràctica i la visibilitat del futbol femení.

 

 

“El meu màxim reconeixement a les jugadores del Barça. Estan a dalt de tot i avui ens han portat a Palau els trofeus que van guanyar la temporada passada. Lluitem perquè les dones esportistes també tinguin la màxima visibilitat“, ha publicat Torra a les xarxes socials. La festiva jornada, històrica per a l’esport femení català, ha culminat amb una tradicional foto de grup entre tota la comitiva culer i els membres del Govern.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa