El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primer cop en la història
El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primera vegada en la història.
El Barça femení, rebut al Palau de la Generalitat per primera vegada en la història. | FC Barcelona

El president de Catalunya, Quim Torra, ha rebut, per primera vegada en la història, el Barça femení després que les blaugrana hagin aixecat la Copa de la Reina i la Copa de Catalunya durant l’any que està a punt de finalitzar. Les de Fran Sánchez tanquen un gran any i el futbol català segueix caminant, encara que molt lentament, cap a la igualtat.

 

 

L’expedició del Barça, a banda de l’equip tècnic i les jugadores, ha estat formada per Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat. Jordi Mestre (vicepresident esportiu), Maria Teixidor (directiva responsable del futbol femení) i Markel Zubizarreta (director esportiu de la secció) l’han acompanyat i han pogut escoltar els parlaments de Quim Torra i Elsa Artadi, portaveu del Govern, que han coincidit a l’hora de remarcar la importància d’impulsar la pràctica i la visibilitat del futbol femení.

 

 

“El meu màxim reconeixement a les jugadores del Barça. Estan a dalt de tot i avui ens han portat a Palau els trofeus que van guanyar la temporada passada. Lluitem perquè les dones esportistes també tinguin la màxima visibilitat“, ha publicat Torra a les xarxes socials. La festiva jornada, històrica per a l’esport femení català, ha culminat amb una tradicional foto de grup entre tota la comitiva culer i els membres del Govern.Nou comentari