Món Esport
El Barça femení inicia la segona volta amb victòria (3-0)
  • CA

El Barça ha començat la segona volta amb la dinàmica de l’inici de temporada. Després de guanyar un partit clau contra el Llevant la setmana passada (4-0), l’equip blaugrana s’ha desfet un cop més del tinerfeny Granadilla Egatesa (3-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un gol de Vicky Losada i dos de Jennifer Hermoso han fet sumar tres punts més per seguir la pista de l’Atlètic de Madrid, que ahir va guanyar el derbi madrileny contra el Rayo Vallecano (0-3). Una bona notícia és l’ensopegada del tercer classificat, el Llevant, contra la Reial Societat (2-1). 

Des de l’inici del partit, les blaugrana han jugat molt tranquil·les contra un rival que s’ha limitat a tancar-se al seu camp. Les primeres ocasions d’Andressa Alves, Alexia Putellas i Marta Torrejón han precedit el gol de Vicky Losada. La terrassenca ha aprofitat el rebuig de la defensa canària en un xut de Putellas, que ha creat una brillant jugada individual. El Barça ha seguit insistint per ampliar el resultat. L’encarregada de fer pujar el 3-0 al marcador ha estat Jennifer Hermoso. Primer, ha transformat un penal sobre Mariona Caldentey. I, deu minuts després, ha disparat a porteria després d’una bona intervenció de Caldentey. D’aquesta manera, la blaugrana ja suma 15 gols en Lliga.

 

La fluïdesa del Barça ha continuat a la segona part. Amb un atac nul del Granadilla, les culers han seguit amb el control de la possessió i creant jugades de perill. Malgrat no haver aconseguit cap més gol, les blaugrana han tingut moltes opcions, com una rematada de cap de Losada, una pilota al pal de Caldentey, una centrada de Marta Unzué i un xut de falta d’Andressa Alves. El tècnic Xavi Llorens ha renovat les forces de l’equip amb l’entrada de Bàrbara Latorre, Ange Koko, Olga Garcia i Aitana Bonmatí. 

La Lliga no tornarà fins el dissabte 28 de gener per una aturada de seleccions, on el Barça visitarà el Santa Teresa a les 16:00 hores. Un total de nou jugadores blaugrana han estat convocades per la selecció espanyola. Les principals novetats són Mariona Caldentey i Patri Guijarro, que es sumen a les ja habituals. La resta són Marta Torrejón, Leila Ouahabbi, Vicky Losada, Jenni Hermoso, Alexia Putellas, Olga Garcia i Bárbara Latorre. Les futbolistes jugaran un partit amistós contra Suïssa el proper dissabte 21 de gener per preparar l’Eurocopa d’aquest estiu a Holanda.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa