Món Esport
El Barça femení es torna a veure amb l’Espanyol al Mini (16:00 h)
  • CA

“En 24 hores ens hem de mentalitzar que juguem un partit molt important davant d’un rival que ens costarà molt”. Les paraules d’ahir del tècnic blaugrana Xavi Llorens són cauteloses davant del derbi que, després de cinc anys, es tornarà a disputar al Miniestadi (16:00 hores, Gol). Es tracta d’un partit transcendental per ambdós equips. El Barça -a quatre punts de l’Atlètic de Madrid- necessita la victòria per seguir lluitant pel títol, mentre que l’Espanyol es troba penúltim i a un punt de la salvació.

Les blaugrana només han pogut completar un entrenament amb la plantilla sencera, ja que deu jugadores van competir a l’Algarve Cup. De fet, nou d’elles es van proclamar campiones amb la selecció espanyola, mentre que la danesa Line Roddik es va quedar amb el tercer lloc. La bona notícia pel conjunt culer és la recuperació de Roddik, Jenni Hermoso i Andressa Alves, absents en l’últim partit de Lliga. En aquest sentit, la futbolista del Barça Leila Ouahabi afirma que “l’equip té moltes ganes de competir el derbi d’aquest cap de setmana. Estem amb la il·lusió de sempre per fer el nostre treball. Ja hem arribat totes, estem juntes i intentarem competir el millor possible”.

 

El resultat de la primera volta és favorable al Barça, que va aconseguir un contundent 1-6 amb el gol de Bàrbara Latorre que va donar la volta al món. Per això, Xavi Llorens vol “un Barça ambiciós, que vulgui lluitar per la Lliga fins a l’última jornada i, si pot ser, arribar-hi amb avantatge. Hem de fer una passa endavant”. Per la seva banda, el tècnic blanc-i-blau Luismi Marín considera que part de les opcions passen per “començar bé, aconseguir que passin els minuts i intentar fer-los mal. Tenim il·lusió per competir i fer un bon partit“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa