Món Esport
El Barça femení defensa el liderat amb el retorn d’Andressa Alves (16:00h)
  • CA

La contundent victòria de dimecres contra l’Espanyol (1-6) va permetre que el Barça es col•loqués líder de la Lliga. L’equip, immers en el segon tram complicat de la temporada, rep el Tacuense a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (16:00 hores, Gol) pocs dies abans de l’anada dels vuitens de la Lliga de Campions contra el Twente. Els números acompanyen les blaugrana, que encara no han perdut cap partit, amb 33 gols a favor i només un en contra. 

Xavi Llorens podrà tornar a comptar amb Andressa Alves, que havia viatjat al Brasil per motius burocràtics. Per contra, el tècnic no disposarà de la defensa Ane Bergara, que és baixa per molèsties al turmell esquerre. D’altra banda, el Tacuense es troba en una dinàmica oposada al Barça, penúltim a la classificació i sense haver guanyat cap partit. De fet, és la primera temporada del conjunt tenerifeny a la Primera Divisió. Malgrat les poques referències sobre el rival, Xavi Llorens creu que “es tancaran bastant al darrere, esperant la seva oportunitat i sortir a la contra. Sabem que és un equip ordenat, que hi posa ganes, que no s’hi juga res i que és la primera vegada que juga contra el Barça. Hem de treballar amb paciència els noranta minuts, el perill és l’excés de confiança”. 

 

La confiança és un factor molt treballat al Barça en cada partit. De fet, la jugadora blaugrana Irene del Río ha demanat prudència: “És un partit que pot tenir cert perill, després de molts dies amb poc temps de descans i competint. És un equip que acaba d’ascendir, que porta tres empats i que encara no ha guanyat, però ha tingut un inici difícil, amb rivals complicats. És clar que no ens podem confiar”. 

Un gol que ha donat la volta al món

 

Bárbara Latorre va ser una de les protagonistes del derbi de dimecres. La davantera va rebre moltes felicitacions per marcar un golàs que encara porta cua. El tècnic Xavi Llorens ha destacat que “un gol com el que es va veure ens beneficia. I més si la ‘culpable’ és una jugadora com la Bárbara, una noia molt prudent, a qui no li agrada gaire sortir a la premsa. Crec que fins i tot li fa vergonya haver fet el gol“. Per la seva banda, Irene del Río també ha volgut felicitar la seva companya: “Si hi ha un gol així sabem que és Bárbara qui el pot fer. La seva velocitat no la tenim les altres i ens va agradar molt com va lluitar la pilota fins al final. Aquestes ganes representen també les de l’equip de marcar i guanyar“. Qui també va dedicar unes paraules a la jugadora blaugrana va ser Gerard Piqué a través del seu compte de Twitter: “Comença essent com el de Leo contra el Getafe i acaba com el de Ronaldo a Compostela”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa