El Barça fa un pas de gegant cap als quarts de la Champions femenina (5-0)
Les jugadores del Barça celebren un dels cinc gols contra el Glasgow City.
Les jugadores del Barça celebren un dels cinc gols contra el Glasgow City. | FC BARCELONA

El Barça femení renuncia a haver de repetir una gesta per seguir viu a la Women’s Champions League i encamina l’eliminatòria dels vuitens de final de la competició europea amb una golejada al Miniestadi contra el Glasgow City (5-0). Les jugadores de Fran Sánchez, que arribaven al compromís després de golejar el Rayo Vallecano no donen opció a les visitants i només una desfeta contundent a Escòcia evitaria el passi blaugrana als quarts de final.

Els 1.639 espectadors que s’han desplaçat a l’estadi culer han pogut veure com la superioritat de les locals ha tingut continuïtat al marcador des de la primera part. Les dianes de Kheira Hamraoui, Aitana Bonmatí i Patri Guijarro durant els primers 45 minuts ja han deixat les coses de cara a les catalanes, que no han deixat de lluitar tot i que el resultat no les deixava de somriure. La baixa d’última hora de Lieke Martens no ha estat suficient per frenar unes futbolistes que no volien haver de passar per una remuntada després de flirtejar amb l’eliminació en la primera ronda de la Women’s Champions League, contra el BIIK Kazygurt.

A la represa, Andressa Alves, aprofitant una errada de la portera rival, i María León s’han encarregat de premiar el fet que el Barça no deixés de lluitar per totes les pilotes. Sandra Paños no ha hagut de fer cap intervenció per mantenir la seva porteria a zero i les de Fran Sánchez han aconseguit un resultat que les deixa amb un peu i mig als quarts de final de la Champions League femenina.