Món Esport
El Barça fa autocrítica després del mal partit contra el Valladolid
  • CA
Ernesto Valverde, durant el Barça-Valladolid.
Ernesto Valverde, durant el Barça-Valladolid. | EFE

Els jugadors i el cos tècnic del Barça són conscients que el triomf contra el Valladolid només ha tingut com a bona notícia que els tres punts no han marxat del Camp Nou. Els culers no s’han sentit superiors als val·lisoletans en cap moment i, a la segona meitat, les oportunitats locals no han arribat a bon port. El joc de l’equip no ha estat a l’altura i els encarregats de comparèixer davant els mitjans de comunicació no han tingut cap problema a reconèixer-ho.

 

El primer a fer-ho ha estat Piqué. Sobre la mateixa gespa de l’estadi blaugrana, el central català ha declarat que “no hem jugat bé” i ha criticat el fet que el Barça no hagi desplegat el seu millor futbol: “L’única notícia positiva és la victòria. Si no li donem velocitat a la pilota ens convertim en un equip més dèbil. No hem trobat les sensacions. El dimarts hem de millorar, si no ho passarem molt malament”. El tercer capità sap millor que ningú el que ha fet gran i diferent el Barça i no ha tingut pèls a la llengua a l’hora de valorar l’espessa posada en escena culer.

 

D’altra banda, Ernesto Valverde també sap que ha estrenat renovació amb un mal partit. Encara que ha començat analitzant que “podem jugar millor, però també pitjor”, l’entrenador extremeny no s’ha posat a la defensiva i ha reconegut els errors. “Esperem fer-ho millor els pròxims partits. No hem tingut gens de fluïdesa, sobretot en la primera meitat. En la represa hem generat moltes ocasions, però ara és moment de pensar que dimarts ens espera un altre repte. Al Valladolid també li hagués agradat un partit més còmode, com a tots”.

 

Valverde ha valorat que Arthur és una peça important en la construcció ofensiva, però “el nivell l’hem de mantenir jugui o no jugui“. Més enllà de l’evident autocrítica, el màxim dirigent de l’equip ha fet una crida a l’optimisme: “A principi de temporada també vam empatar tres partits consecutius abans d’unes setmanes dures de competició i vam ser capaços de guanyar el Tottenham a Wembley, entre d’altres“.

 

Per últim, Aleñá i Arturo Vidal també han fet declaracions després de l’ajustada victòria contra el Valladolid. El primer ha afirmat que “potser hem posat la vista una mica en el partit de dimarts, els partits com els d’avui acostumen a ser complicats”, mentre el segon, força culpat pel rendiment col·lectiu de l’equip, ha assegurat que se sent estimat pels afeccionats culers: “He notat molt el suport del Camp Nou. Espero continuar deixant el meu cor a la gespa per seguir enamorant la gent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa