El Barça B goleja sense Marlon ni Aleñà (4-0)
El Barça B golea a l’Hospi (4-0) | @FCBMasia

El Barça B fa pinta de Segona Divisió. Avui ha aconseguit una nova victòria al Miniestadi (0-4) contra l’Hospitalet. Cop d’autoritat dels homes de Gerard, que es consoliden al capdamunt de la classificació amb 5 punts d’avantatge respecte a l’Alcoià, que juga demà contra l’Hèrcules, el quart classificat.

El filial blaugrana s’ha avançat al marcador gràcies a un clar penal per mans dins l’àrea. Gerard Gumbau ha estat l’encarregat de transformar-lo al minut 15. Ha obert la llauna i ha obligat a l’Hospi a desplegar-se en atac, jugant a plaer els blaugranes i fent una sagnia abans del descans.

Borja López, que avui ha entrat a l’onze per Marlon, ja que el brasiler anirà demà a Anoeta, ha fet el segon a la sortida d’un corner. L’ha servit Perea al 33 i el central ha rematat amb potència per ampliar la distància. Ha estat Alfaro, cinc minuts després (38′) qui ha sentenciat creuant la pilota després d’una gran acció personal.

El Barça ha dominat de principi a final i no ha donat cap opció a l’Hospi, desdibuixat i patidor, entregat al filal blaugrana per complet. Txemi, al 56, ha tancat la golejada rematant una bona centrada d’Alfaro.

Ni Marlon ni Aleñà, debuta Cucurella

Els dos cracks del Barça B, Marlon i Aleñà, viatgen demà amb el primer equip. No han pogut ajudar avui al filial, tot i que han estat al Mini, juntament amb els 1.412 aficionats que s’han apropat fins a l’estadi barcelonista. Tots ells han vist debutar Marc Cucurella, jugador del Juvenil A, que ha jugat d’inici amb el filial en el lloc de Moisés. També ha tingut minuts Paik.