Món Esport
Eder Sarabia aprendrà català durant el confinament

Eder Sarabia, el segon entrenador del Barça de Quique Setién que fa poc va ser qüestionat per les seves formes des de la banqueta, ha publicat un missatge a les xarxes socials en relació a la confinament pel coronavirus. Per tal d’animar a la gent a quedar-se a casa, el basc ha volgut mostrar que es poden fer moltes coses des de la llar i ha aprofitat el seu exemple per donar més detalls.

“Treballar, fer esport, llegir, escoltar música, veure sèries, fer directes d’Instagram, prendre el sol, aprendre català, cuinar, ballar…”, aquesta és la llista de les activitats que vol fer Sarabia, qui ja ha advertit que no en tindrà prou “amb les 24 hores del dia”. Totes elles són opcions que garanteixen un gran entreteniment, però destaca especialment la lingüística.

El tècnic, procedent de Bilbao, ha demostrat tenir sensibilitat per la cultura i la realitat del lloc on ha anat a viure. Tot i això, no ha faltat qui li ha recriminat, de la mateixa manera que hi ha hagut molta gent que ho ha aplaudit. Finalment, destaca, anecdòticament, que varis usuaris han aprofitat per fer broma i aconsellar-li que aprengui a cobrir-se la boca mentre sigui a la banqueta. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa