Món Esport
El doctor Ramon Cugat s’incorpora a la precandidatura de Víctor Font
  • CA

Víctor Font ha anunciat aquest dilluns un nou membre de la junta directiva que l’acompanyarà en cas que guanyi les eleccions a la presidència del Barça. El líder de Sí al Futur ha informat que el doctor Ramon Cugat “contribuirà a la presa de decisions estratègiques que aquesta adopti en l’àmbit mèdic, així com a la nova àrea de psicologia i comportament”. Després de les presentacions de Toni Nadal i Antoni Bassas, Font continua donant pistes sobre el projecte que proposarà als socis per intentar-los convèncer i instal·lar-se a la zona noble del Camp Nou.

El doctor Cugat ha confessat que un dels motius pels quals ha decidit sumar-se al projecte de Sí al Futur és la figura de Xavi Hernández, “un referent del Barça i amb el qual tinc una molt bona relació”. “Quan em van dir que en Xavi era una part important del projecte, no vaig poder dir que no. Que ell hi confiï demostra que és un projecte seriós. Si és per ajudar, aquí em tenen”, ha justificat. “Vull donar les gràcies a la confiança que el candidat Font ha tingut en mi. Tothom m’ha rebut d’una molt bona manera i hi estic molt agraït”, ha afegit.

Piqué el visitarà dimecres

La presentació del nou membre de l’equip de Víctor Font ha estat marcada per la lesió de Gerard Piqué, amb qui el doctor es reunirà el pròxim dimecres per decidir els passos a seguir per recuperar-se. “Abans de fer un tractament haurem de fer el diagnòstic. Haurem de decidir entre un tractament quirúrgic o un de funcional. Cada genoll és diferent. Parlar ara seria jugar a la loteria. Hem d’anar amb molt de compte. Valorarem l’edat del jugador”, ha reflexionat. “El metge proposa i aconsella, però el que mana sempre és el jugador. Ell és qui prendrà una decisió definitiva”, ha remarcat.

“Es tracta de deixar el genoll tan estable com sigui possible. Quan ens veiem amb en Gerard i amb els serveis mèdics del Barça, decidirem si optem per un tractament conservador, que serien uns tres mesos de baixa, o per operar el futbolista, la baixa del qual no baixaria dels sis mesos”, ha detallat. El doctor ha estat qüestionat pel mandat de Josep Maria Bartomeu, però ha deixat clar que “no és bo fer llenya d’un arbre caigut”. “Malauradament, fa molts anys que no puc veure un partit del Barça en directe. Entre viatges, conferències, cirurgies… El que sí que he vist és que, per les raons que sigui, les coses no han funcionat. Des de fora, però, poca cosa puc aportar. A tothom ens hauria agradat haver-ho guanyat tot, però les circumstàncies són les que són. Estem molt mal acostumats amb el joc d’en Pep, en Tito Vilanova, en Luis Enrique… Ara el soci té la paraula i haurà de decidir qui vol que presideixi el seu club”, ha analitzat.

Font: “Cal presentar a Messi un projecte sòlid i amb garanties de futur”

En la compareixença telemàtica, Víctor Font s’ha mostrat “convençudíssim” que “hi ha futur per a Messi al Barça”. “Hem de superar la conjuntura actual i recuperar-se de la temporada passada, encara que les coses no ens estiguin sortint massa bé. En Leo és un guanyador i, com tots, està decebut. Cal presentar-li un projecte sòlid i amb garanties de futur”, ha apuntat el líder de Sí al Futur, qui creu que tant la renovació de Messi com la rebaixa salarial “són decisions que haurien de tractar-se a partir de l’entrada d’una nova directiva”, i no mitjançant una junta gestora.

Entre altres coses, el precandidat ha optat per la Masia per solucionar els problemes de planificació esportiva que ha deixat en evidència la lesió de Gerard Piqué, ja que difícilment el Barça podrà fer grans inversions al mercat. “La nostra estructura esportiva treballa per assegurar que els fonaments a mig termini són molt sòlids. Aquest hivern, per temps i per la situació econòmica del club, no es podran fer grans coses. Es tracta de comptar amb el talent que hi ha al planter”, ha explicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa