Món Esport
Diversos socis denunciaran el Barça si s’envien les seves dades a la Guàrdia Civil

El mateix dia que la Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva va validar les signatures necessàries per forçar un referèndum, el Barça va denunciar, a la Guàrdia Civil, l’existència de possibles firmes falses. A través dels seus serveis jurídics, el club blaugrana va demanar a l’institut armat que iniciés una investigació al respecte. L’escrit de resposta que va rebre, signat per Daniel Baena, li requeria més documentació per poder dur a terme la recerca en qüestió.

Entre aquesta informació extra que necessita la Guàrdia Civil s’hi troben, és clar, les dades dels socis que han signat la moció de censura. Alguns d’ells, no obstant això, ja han avisat al Barça: no volen que traslladi aquesta informació al cos policial i amenacen d’emprendre accions legals contra l’entitat culer si ho fa. Elena Fort, sòcia, exdirectiva blaugrana i actual diputada de JxCat al Parlament de Catalunya, ha estat la primera a prohibir a la directiva de Bartomeu que enviï les seves dades, però ja hi ha força signants més que s’hi han afegit.



Més notícies

El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses

Notícia: El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses
Comparteix
Contràriament al que s'havia filtrat inicialment, la xifra de 300 butlletes dubtoses és, segons l'advocat del club blaugrana, "una extrapolació"
Notícia: El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses - Mobile

La Guàrdia Civil reclama al Barça les butlletes de la moció de censura que considera sospitoses

Notícia: La Guàrdia Civil reclama al Barça les butlletes de la moció de censura que considera sospitoses
Comparteix
'El Món' ha tingut accés a l'escrit del tinent coronel Daniel Baena al club, en el qual li requereix tota la informació necessària per investigar la presumpta falsificació de signatures de la moció
Notícia: La Guàrdia Civil reclama al Barça les butlletes de la moció de censura que considera sospitoses - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Porca misèria a octubre 09, 2020 | 14:54
    Porca misèria octubre 09, 2020 | 14:54
    La directiva de FCBarcelona col·laboracionista amb Tacito, el militar espanyol que redacta atestats i informes falsos sobre catalans no addictes al règim d'Espanya. No es pot caure més baix, quina vergonya ! Fora botiflers !
  2. Icona del comentari de: Ramon a octubre 10, 2020 | 15:24
    Ramon octubre 10, 2020 | 15:24
    No em sembla massa bon argument. Perquè, davant la perspectiva que el Barça torni a tenir un president independentista, ara Espanya podria fer que un jutge seu demanés realment les dades i hauríem set naltros mateixos que ja no podríem dir-hi res. Cal tenir present sempre que Espanya NO és un estat de dret.

Nou comentari

Comparteix