Món Esport
La discoteca ‘Luz de Gas’, un dels punts de recollida de signatures de Laporta
  • CA

La sala Luz de Gas s’ha convertit en un dels punts de recollida de signatures de la precandidatura de Joan Laporta a les eleccions del Barça. La discoteca, lloc en el qual l’expresident blaugrana va ser fotografiat amb un puro a la mà, cantant i banyat amb xampany, ho ha anunciat a través del seu perfil de Twitter. El gest ha estat aplaudit a les xarxes socials i, encara que no s’ha viralitzat com la pancarta al costat del Santiago Bernabéu, l’acció ha tingut força repercussió.

La piulada es va realitzar el Dia dels Innocents i alguns usuaris ho van interpretar inicialment com a una broma, però fonts de la precandidatura han indicat a El Món que “la notícia va aparèixer justament aquest dilluns, però Luz de Gas ha esdevingut en un punt fix de recollida de signatures en què ja s’hi ha acostat força socis i sòcies”. Han afegit que la sala, tancada per les restriccions per contenir el coronavirus, estarà oberta “de 17.00 hores a 20.00 hores els dies feiners”.

Tots els afeccionats culers que s’apropin a Luz de Gas per donar suport a Joan Laporta podran comprovar, a més, que en l’espai habilitat per firmar hi ha un DJ, Fede Sardà, que s’encarrega d’amenitzar el procés de signatura.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa