Els diners del BarçaGate es podrien haver utilitzat per finançar Societat Civil Catalana

L'empresa Telam Partners té una estreta relació amb la plataforma antiindependentista

Nou cop d’efecte sobre el BarçaGate. Segons ha informat Ràdio Barcelona, la mateixa emissora que va destapar el cas, els diners pagats pel Futbol Club Barcelona a I3Ventures es podrien haver utilitzat per finançar Societat Civil Catalana, la plataforma unionista i antiindependentista. D’aquesta manera, diners provinents de l’entitat culer podrien haver arribat de forma indirecta a aquesta organització.

Segons explica Sique Rodríguez, cap d’esports de Ràdio Barcelona, els pagaments del Barça de Josep Maria Bartomeu a I3Ventures per fer el suposat monitoratge de les xarxes socials podrien haver arribat a Societat Civil Catalana a través de Telam Partners, una de les empreses vinculades al BarçaGate.

Aquesta informació s’afegeix a una notícia que ja va destapar el setmanari La Directa, en la qual s’assegurava que dos dels dirigents de Telam Partners, empresa que també va ser escorcollada pels Mossos d’Esquadra en el marc de la investigació d’aquest cas, eren patrons de la Fundació Joan Boscà. Aquesta entitat finança Societat Civil Catalana així que, d’aquesta manera, el relat tindria sentit.

Més informació

Nou comentari