El diari ‘ABC’, condemnat a pagar una indemnització a la Fundació Leo Messi

El jutjat número 8 de Gavà sanciona el diari espanyol per una informació que no era ni “veraç” ni “vertadera” sobre l’argentí

Contratemps judicial per al diari ABC. El mateix dia en què ha transcendit que el Barça denunciarà Salvador Sostres, periodista del diari espanyol, i el mitjà de comunicació en qüestió per un article racista contra Ansu Fati, la Cadena SER ha informat que l’ABC també ha estat condemnat a pagar 7.142,10 euros a la Fundació Leo Messi per una informació que no era ni “veraç” ni “vertadera” sobre l’argentí.

El diari va acusar la fundació del capità del Barça de manipular els seus comptes i, ara, el jutjat número 8 de Gavà l’ha condemnat a pagar una multa per publicar una informació falsa i insinuar un nou frau tributari a través de “titulars, entrades i expressions”. L’ABC té la possibilitat de recórrer la sentència. Segons ha afegit la ràdio citada, els diners que ingressi la Fundació Leo Messi arran d’aquest procés aniran destinats íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Més informació

Nou comentari