Món Esport
Deulofeu, sobre Espanya: “El país i els seus colors són únics”
  • CA

Gerard Deulofeu se sent “espanyol” i “català”. El futbolista format a les categories inferiors del Barça ha deixat clar, en una entrevista a Radio Marca, que ell sempre considera “cites especials” els partits d’Espanya i Catalunya pels quals és convocat. No ha fet diferències entre les dues seleccions, però sí que ha tingut més paraules afectuoses cap a la primera.

“La selecció espanyola sempre m’il·lusiona. És una meravella. Hi he estat, he anat a diverses convocatòries, i he jugat bons partits… És un encant. Els clubs són una altra cosa, però això de la selecció és un sentiment que per a mi és molt fort. De país i colors com el d’Espanya només n’hi ha un. Les nits que he viscut amb Espanya han estat precioses i formen part del meu record. Costa agafar per un club l’estima que tens pel teu país”, ha valorat.

En relació amb el Barça i Ronald Koeman, a qui ha criticat públicament més d’una vegada, Deulofeu no ha volgut fer declaracions. “No vull parlar-ne. Entenc que el que jo digui del Barça o de Koeman ven, i a mi m’agrada contestar a tot, però sempre que dic el que penso es munten enrenous que no em convenen. Estaré un temps sense mullar-me perquè no m’interessa”, ha justificat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 05, 2020 | 14:46
    Ramon novembre 05, 2020 | 14:46
    Que Espanya és única és una gran sort per a la resta de la Humanitat. Quant al color, per mi Espanya té el color d'una bonyiga de vaca. No hi he anat mai, ni ganes, però és la impressió.
  2. Icona del comentari de: Bonito a novembre 05, 2020 | 18:53
    Bonito novembre 05, 2020 | 18:53
    Mira ara surt el gracios!! Que vols que et convoquin per la SELECCION

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa