Món Esport
Desesperació al Barça davant el gran nombre de lesions
  • CA

El Barça compta ara mateix amb deu jugadors lesionats. Els últims en afegir-se a aquesta llista han estat Ansu Fati, que pateix una lesió al bíceps femoral, i Nico i Eric García, que tenen una sobrecàrrega. Tots tres jugadors van haver-se de retirar per aquests problemes del partit del Barça a Balaídos, que va acabar amb empat a un. Els futbolistes que completen el grup de lesionats són: Agüero, Dest, Pedri, Dembélé, Sergi Roberto, Piqué i Braithwaite.

La preocupació a l’entitat blaugrana és total davant d’aquest fet segons Esport 3. Aquest mitjà assegura que el director de l’àrea de futbol del Barça, Mateu Alemany està fart dels mals diagnòstics, les males recuperacions i les recaigudes. Aquest directiu ja hauria parlat amb Xavi sobre aquest tema i tots dos estarien d’acord que cal posar remei a aquesta situació de seguida.

Esport 3 ja ha avançat durant els últims dies que una de les peticions que Xavi hauria fet al Barça abans de fitxar és la reestructuració dels serveis mèdics del club. El principal desig de l’egarenc és que torni a l’entitat el doctor Ricard Pruna, que va dirigir l’àrea mèdica del Barça durant 25 anys i ara està treballant a Dubai.

Una altra informació molt sorprenent que desvetlla Esport 3 és que els mateixos futbolistes no estan gens satisfets amb la preparació física que reben per part del club. Els jugadors assegurarien que arrosseguen aquest problema des de la pretemporada. Aquest mitjà afirma que els preparadors físics del club han viscut moments de tensió amb els integrants de la plantilla i també amb el cos tècnic de Ronald Koeman. Sergi Barjuan, que ha exercit com a tècnic interí del Barça durant tres partits, també va qualificar d'”estranya” la situació que està vivint el primer equip amb tantes lesions i va insinuar que aquest era un dels motius de la mala situació esportiva.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Una a novembre 07, 2021 | 23:06
    Una novembre 07, 2021 | 23:06
    Recordeu allò del Novembre negre...?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa