Depay vol Koeman al Barça

El futur del davanter encara és incert

El davanter neerlandès, Memphis Depay, ha assegurat en una entrevista a la cadena de televisió NOS que li agradaria que Ronald Koeman seguís dirigint la banqueta del Barça. El jugador de l’Olímpic de Lió, objectiu del Barça de cara la temporada vinent, ha afirmat que sigui quin sigui el seu destí li agradaria que el seu compatriota seguís al club blaugrana, “per ell mateix”.

Respecte a l’interès del FC Barcelona, Depay no l’ha negat i fins i tot ha reconegut la seva existència. De tota manera, ha remarcat també que hi ha altres “excel·lents clubs” i que encara no ha decidit el seu futur. El davanter acaba contracte amb el club francès el mes de juny, i no amaga el seu desig de jugar pels millors equips de les cinc grans lligues.

Després de tancar els fitxatges d’Emerson, Eric Garcia i molt probablement el “Kun” Agüero, Laporta contempla l’opció de l’holandès per reforçar la línia d’atac. Amb tot, el principal valedor de Depay és Koeman, que no té del tot clara la seva continuïtat. El jugador ha afirmat que li agradaria veure’l al Barça la temporada vinent, independentment del club on vagi ell, però les opcions de veure Depay de blaugrana probablement incrementarien amb la continuïtat del tècnic holandès.

Més informació

Nou comentari