El davanter neerlandès, Memphis Depay, ha assegurat en una entrevista a la cadena de televisió NOS que li agradaria que Ronald Koeman seguís dirigint la banqueta del Barça. El jugador de l’Olímpic de Lió, objectiu del Barça de cara la temporada vinent, ha afirmat que sigui quin sigui el seu destí li agradaria que el seu compatriota seguís al club blaugrana, “per ell mateix”.

Respecte a l’interès del FC Barcelona, Depay no l’ha negat i fins i tot ha reconegut la seva existència. De tota manera, ha remarcat també que hi ha altres “excel·lents clubs” i que encara no ha decidit el seu futur. El davanter acaba contracte amb el club francès el mes de juny, i no amaga el seu desig de jugar pels millors equips de les cinc grans lligues.

Després de tancar els fitxatges d’Emerson, Eric Garcia i molt probablement el “Kun” Agüero, Laporta contempla l’opció de l’holandès per reforçar la línia d’atac. Amb tot, el principal valedor de Depay és Koeman, que no té del tot clara la seva continuïtat. El jugador ha afirmat que li agradaria veure’l al Barça la temporada vinent, independentment del club on vagi ell, però les opcions de veure Depay de blaugrana probablement incrementarien amb la continuïtat del tècnic holandès.



Més notícies
De Ligt, en arxiu | Europa Press
El Barça afegeix un nou nom a la llista de possibles fitxatges
Notícia: El Barça afegeix un nou nom a la llista de possibles fitxatges
Comparteix
De Ligt s'hauria penedit d'anar a la Juventus i hauria preguntat pel club blaugrana
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Els tres fitxatges que Laporta ja ha lligat per a l’estiu
Notícia: Els tres fitxatges que Laporta ja ha lligat per a l’estiu
Comparteix
Després de la renovació de Neymar amb el PSG, el club ha tornat a obrir carpetes que havien quedat aparcades de forma temporal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa