Món Esport
Denis Suárez també es reivindica fora del camp: “A veure si jugo dissabte”
  • CA
Denis Suárez, durant el partit entre el Barça i la Cultural Leonesa.
Denis Suárez, durant el partit entre el Barça i la Cultural Leonesa. | EFE

La paciència és una de les virtuts indispensables per triomfar al Barça. En els darrers anys, la política de fitxatges del club ha frenat la progressió dels futbolistes del filial, que han hagut d’esperar amb calma les seves oportunitats. Sergi Roberto i Aleñá són la clara demostració que, encara que és molt difícil consolidar-se en el primer equip, hi ha una espurna de llum en el fosc túnel. A Denis Suárez li costa una mica més acceptar la falta de continuïtat.

 

El gallec es va reivindicar amb un doblet i una notable actuació contra la Cultural Leonesa i va aprofitar les declaracions posteriors a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei per enviar un missatge clar i concís a Ernesto Valverde i a la secretaria tècnica blaugrana. Al primer li va demanar minuts: “Ell va dir que el partit d’avui era un examen per als menys habituals. El dissabte veurem si l’he aprovat o no. Vull jugar, avui he pogut gaudir i m’he sentit molt bé i còmode. Vull jugar el màxim possible. Crec que estic treballant bé i el meu únic objectiu és jugar més. He passat la prova, a veure si jugo el dissabte“.

 

D’altra banda, als encarregats de confeccionar la plantilla del Barça els va deixar clar que “treballo per jugar i no estic tenint minuts. Si no jugo… ja veurem” i que la política de fitxatges no sempre és la millor solució. “Estic feliç per la gent de la casa que ha debutat. Sé el que és venir des d’avall i m’alegro molt per ells. He felicitat Riqui Puig pel partit. Des de principis de temporada que entrena amb nosaltres i és molt amic meu. L’animo que segueixi treballant. Té qualitat i nivell per jugar al primer equip, com Aleñá. Quan hi ha tant nivell s’ha d’apostar per la Masia. No cal buscar fora quan tens aquests jugadors”, va sentenciar amb contundència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa