Món Esport
Reforç de luxe en el moment adequat: Dembélé rep l’alta mèdica
  • CA

Ja és oficial: Ousmane Dembélé ha superat la lesió en el tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer durant un entrenament avui fa exactament 192 dies. L’extrem francès, que ha viatjat a Lisboa amb l’expedició blaugrana que intentarà guanyar l’edició més peculiar de la Champions League, ha rebut l’alta mèdica aquest dijous i, per tant, podrà ajudar l’equip culer a eliminar el Bayern de Munic i classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions.

De fet, en roda de premsa, Quique Setién ja ha avisat que l’exjugador del Borussia Dortmund està preparat per jugar uns minuts si és necessari. “És una satisfacció per a tothom que formi part de la convocatòria. Està preparat per jugar alguns minuts si ho considerem oportú, encara que cal tenir en compte que en l’últim any ha jugat molt poc”, ha dit, concretament. En principi, doncs, Dembélé no serà titular contra el Bayern, però sí que podria sacsejar el partit des de la banqueta si és necessari.

El Barça suma, d’aquesta forma, un efectiu molt important de cara al tram decisiu de la Champions. El nou format de la Lliga de Campions no concedeix marge a l’error: una derrota t’envia cap a casa. D’altra banda, però, les eliminatòries a partit únic també provoquen que la glòria estigui més a prop que mai.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa