Món Esport
Defensant la imbatibilitat (20:00h)
  • CA

Amb l’empat batallat fins el darrer instant davant el Reial Madrid, el Barça va aconseguir mantenir una setmana més la ratxa d’imbatibilitat que el permet seguir lluitant per finalitzar la temporada sense perdre ni un sol partit. Ser campió de Lliga de manera invicta és un dels objectius, un cop aixecat el títol, més atractius de la fase final de curs per al Barça. Escriure una nova fita en la història de la Lliga només depèn de complir amb el compromís competitiu dels tres partits que resten, tres duels oficials situats en les properes dues setmanes que donaran per tancada la temporada barcelonista.

El primer dels enfrontaments se celebrarà aquest dimecres al vespre al Camp Nou (20:00, beIN Sports), amb l’arribada d’un equip que vol assegurar definitivament la seva classificació directa per a l’Europa League del proper any. Situat en sisena posició, el Vila-real no vol patir per una plaça que té pràcticament lligada. El Getafe, principal perseguidor, és a sis punts dels groguets amb únicament dos partits per acabar el torneig. Però per qui s’angoixa el Submarí Groc és pel Sevilla, a qui encara li resten nou punts en joc i amb qui mantenen una distància de sis punts.

 

Però, tot i que el Vila-real s’hi juga la participació europea, els castellonencs no són els únics que desitgen guanyar el partit d’aquest vespre a l’estadi. El Barça vol tancar la Lliga sense perdre i afronta el duel amb l’objectiu de seguir mantenint la concentració i el nivell d’exigència. “Per a nosaltres, el partit és una oportunitat més. I encara ens en queden tres”, va reiterar Ernesto Valverde, que en les darreres setmanes ha insistit en la necessitat de mantenir la voracitat per assolir una meta altament seductora per al vestidor blaugrana.

El vestidor també vol ajudar a Lionel Messi a aixecar la seva cinquena Bota d’Or. L’argentí és líder en la classificació dels màxims golejadors de les lligues europees, amb 33 gols, i el conjunt blaugrana desitja que el seu emblema torni a ser el número 1 després d’aconseguir el premi en els anys 2010, 2012, 2013 i 2017. “Ens agradaria que ho aconseguís. Perquè el guanyi un altre, que el guanyi un dels nostres”, va expressar Valverde.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa