Món Esport
De Jong es queixa del gol anul·lat a l’Ajax
  • CA
x
De Jong i Kroos disputen una pilota al mig del camp | AJAX FC

Frenkie de Jong ja comença a pensar com a jugador del Barça. El migcampista holandès de l’Ajax va queixar-se pel gol anul·lat al seu equip poc abans del descans en la derrota contra el Reial Madrid. “Una pena que el nostre gol no hagués pujat al marcador. No sé per què s’ha anul·lat, potser una cosa així sigui fàcil de xiular a favor d’un club gran“, ha comentat el migcampista en unes declaracions recollides pel diari De Telegraaf. De Jong ha reconegut que ells van tenir ocasions: “Després ens hem dit que, si el gol no comptava, hauríem de continuar. Hem disposat d’oportunitats, llàstima que no hem tingut un resultat millor”. 

 

El futur jugador blaugrana no renuncia encara a la possibilitat d’accedir als quarts de final, tot i ser conscient que necessitaran una gran gesta al Santiago Bernabéu: “Allà hem de jugar de la mateixa manera que ho hem fet a casa, amb atreviment i convicció. Encara no hi ha res decidit. Ells també sentiran més pressió per part del seu públic”, ha assegurat”. Encara que la UEFA va explicar en una piulada la decisió arbitral d’anul·lar el gol de Tagliafico, en entendre que Tadic, que va obstruir a Courtois, estava en posició incorrecta, des de l’Ajax es manté el malestar. 

 

El seu entrenador, Ten Hag, també va queixar-se en roda de premsa: “No considero que el gol de Tagliafico fos en fora de joc. Va ser una llàstima el gol anul·lat. Els àrbitres ens han donat diferents expicacions. He vist les imatges, potser calia una altra repetició des d’un altre angle, jo no ho considero fora de joc“. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa