Món Esport
El Barça fitxa una vella promesa de l’NBA per reforçar l’equip
  • CA

El primer equip masculí de la secció de bàsquet del Barça travessa una plaga de lesions, sobretot a la posició de tres. Els alers Cory Higgins i Àlex Abrines són baixa i és per això que els blaugranes han pensat a reforçar-se per poder respondre positivament al calendari tan exigent que tenen, que en moltes ocasions els obliga a jugar fins a tres partits per setmana. És per això que, segons han informat diversos mitjans de comunicació esportius, l’aler australià de 26 anys Dante Exum s’incorporarà imminentment a l’equip de Sarunas Jasikevicius. Un cop hagi passat la revisió mèdica de forma favorable, el club farà oficial el seu fitxatge.

Exum respon perfectament a la definició de vella promesa de l’NBA. L’any 2014 va ser escollit en el número cinc del Draft, a la primera ronda, un lloc reservat als millors jugadors en la seva etapa universitària. La franquícia que el va elegir va ser Utah Jazz, equip on jugaria fins a finals del 2019. El seu aterratge a la lliga nord-americana no va ser ideal i va perdre protagonisme de seguida. La seva mitjana de punts i assistències per partit a l’NBA és molt pobra, tot i que sí que és un bon anotador des de la llarga distància. En qualsevol cas, els seus mals números el van portar a un traspàs als Cleveland Cavaliers i el curs passat només va disputar sis partits. Posteriorment, va ser enviat als Houston Rockets, però li van rescindir el contracte abans de començar aquesta temporada.

Per tots aquests motius, el Barça l’ha pogut incorporar de forma gratuïta. Si bé a l’NBA el seu rendiment és gairebé desastrós, al bàsquet europeu hauria de tenir més facilitats. A més a més, aquest estiu va ajudar la selecció australiana a guanyar la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Tòquio, amb algunes actuacions força destacades.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un partit | Europa Press
Aquesta és l’última oferta del Barça a Dembélé: o tot o res
Notícia: Aquesta és l’última oferta del Barça a Dembélé: o tot o res
Comparteix
El club vol saber si renovarà o no abans que acabi l'any
El Kun Agüero, jugador del Barça | Europa Press
El Kun Agüero trenca finalment el silenci sobre la seva arrítmia
Notícia: El Kun Agüero trenca finalment el silenci sobre la seva arrítmia
Comparteix
"Estic bé, però no en vull parlar gaire", ha explicat a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa