El Barça ha guanyat el seu tercer partit de la Primera Iberdrola i ho ha tornat a fer amb golejada. Aquest cop, el Huelva ha vist com, a casa seva, el marcador del visitant s’ampliava fins als sis gols de diferència sense que poguessin fer res per impedir-ho (0-6). Les blaugrana són primeres a la classificació, amb dos punts d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid, i han aconseguit fins a setze dianes en només tres partits.

Com és habitual, Lluís Cortés ha donat ordres clares de sortir amb tot des del principi per ofegar el rival i deixar el duel tancat des de bon començament. Així, abans del minut 6, les blaugrana ja guanyaven per 0-2. Asisat Oshoala i Kheira Hamraoui han superat amb facilitat la portera rival i han sentenciat el partit des de l’inici. Poc abans del descans, Alèxia Putellas ha ensorrat una mica més les andaluses amb una bona vaselina des de la frontal de l’àrea.

A la segona meitat, el Barça no ha aturat la festa i la tendència del partit ha estat exactament la mateixa. Mariona Caldentey ha ampliat l’avantatge fins als quatre gols de diferència poc després de la represa i quan quedaven uns 15 minuts per al xiulet final, les blaugrana n’han marcat dos més. El cinquè, obra de Caroline Graham, i el sisè, de Bruna Vilamala, que s’ha estrenat així com a golejadora culer.