Món Esport
El Barça pateix més del compte per batre el Koge danès (0-2)
  • CA

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha derrotat el segon rival de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League. Ha estat el Koge danès, a priori el contrincant més assequible de la lligueta, però qui no ha posat les coses gens senzilles a les blaugranes. Les de Jonatan Giráldez han patit de valent i han hagut de suar fins als minuts finals per aconseguir la victòria, la qual s’ha resolt positivament per a les culers gràcies als gols de Fridolina Rölfo i Jenni Hermoso (2-0). Amb aquest triomf i els resultats dels altres equips, les blaugranes se situen líders del Grup C.

Als minuts inicials del duel ha regnat el descontrol i la imprecisió. El Barça no ha estat capaç de controlar el partit de la forma que voldria i, si bé ha tingut alguna ocasió de gol a favor, també ha patit contraatacs i accions de perill del rival. Després d’un primer quart d’hora força esbojarrat, les de Giráldez han aconseguit estabilitzar l’encontre, però el Koge s’ha mantingut sòlid en defensa i ha ofert resistència durant els primers 45 minuts. Val a dir que el tècnic gallec ha apostat per un onze amb bastantes suplents, cosa que ha minvat la superioritat blaugrana.

A la segona part el Barça ha sortit molt més endreçat i les ocasions de gol han començat a caure pel seu propi pes. Lieke Martens ha estat un autèntic punyal per la banda esquerra i l’entrada d’Aitana Bonmatí ha donat molta més capacitat de crear joc a les culers. Una acció entre elles dues ha acabat amb una centrada de la neerlandesa que ha rematat a plaer la davantera sueca Fridolina Rölfo per trencar d’una vegada per totes l’empat inicial. A partir del gol han arribat moltes més ocasions, la gran majoria d’elles protagonitzades per Aitana, Martens i Rölfo, però la diana de la sentència i de la tranquil·litat no ha arribat fins al temps afegit, quan Jenni Hermoso ha convertit un penal que ella mateixa ha provocat.



Més notícies
Pedri, renovat fins al 2026 | FC Barcelona
El Barça renova Pedri fins al 2026 amb una clàusula històrica
Notícia: El Barça renova Pedri fins al 2026 amb una clàusula històrica
Comparteix
La signatura del nou contracte del canari s'escenificarà com l'arribada d'un nou fitxatge
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Es complica la renovació d’Ansu Fati
Notícia: Es complica la renovació d’Ansu Fati
Comparteix
El seu agent, Jorge Mendes, no s'ha presentat a les oficines del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a octubre 15, 2021 | 13:37
    A l'aguait octubre 15, 2021 | 13:37
    Ara els cronistes esportius diuen sovint que els equips per guanyar "pateixen". Potser no saben que per guanyar partits no cal patir, Els partits es guanyen suant o treballant i no crec que siguin sinònims de "patir". Sembla més aquella mentalitat de "pobrets, com pateixen" propi de moltes associacions benèfiques tan a la moda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa