El Barça ha tornat a aconseguir els tres punts en un nou xoc de Lliga, aquest cop davant el Rayo a l’estadi Johan Cruyff (3-1). Les de Lluís Cortés han dominat el partit des del primer minut i fins a l’últim i a la mitja part ja havien sentenciat el duel. Les golejadores han estat Patri Guijarro i Jenni Hermoso. Amb aquesta victòria, les blaugrana es posen a deu punts de l’Atlètic de Madrid, que encara ha de disputar el seu partit. Les matalasseres estan obligades a guanyar si volen mantenir alguna opció en aquesta Lliga, que, en gran part, es decidirà el cap de setmana vinent amb l’enfrontament entre aquests dos conjunts al Metropolitano.

La intenció de les blaugrana ha estat tenir la possessió de la pilota des de bon començament. Un cop han consolidat el seu domini, han decidit sentenciar el duel en menys de dos minuts. Patri Guijarro ha aprofitat una pilota alta per vèncer la portera rival amb una bona rematada de cap i Jenni Hermoso ha continuat engreixant els seus registres golejadors en la següent jugada. En la segona meitat, la mateixa Hermoso ha realitzat un molt bon control a l’interior de l’àrea per anotar el seu divuitè gol en aquesta Lliga. En l’acció posterior, Sheila ha marcat el gol de l’honor del Rayo.

Per la seva banda, l’Espanyol continua en l’última posició de la classificació després d’haver sumat un punt davant el València. María Paz Vilas ha avançat les locals a la primera meitat, però les blanc-i-blaves han aprofitat l’expulsió de Naiara Beristain per igualar el duel. Cristina Baudet ha estat l’autora del gol que ha permès a les periquites sumar el quart punt de la Lliga. La salvació segueix estant pràcticament inabastable per a les jugadores de Jordi Ferrón.