Món Esport
Cristiano Ronaldo torna a donar positiu per coronavirus i podria no jugar contra el Barça
  • CA

Cristiano Ronaldo ha tornat a donar positiu per coronavirus i, per tant, podria no jugar la setmana vinent contra el Barça, en el compromís corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League 2020/21, segons ha informat el diari portuguès Correio da Manha. Els protocols de la UEFA obliguen els futbolistes a donar negatiu en Covid-19 una setmana abans del partit i l’estrella de la Juventus no ha superat la prova, encara que diversos mitjans asseguren que el club italià encara no ha perdut l’esperança.

Cristiano va haver d’abandonar la concentració amb la selecció portuguesa després de donar positiu per coronavirus. El davanter va viatjar a Torí, un moviment que va ser molt criticat pels afeccionats al món del futbol i per les autoritats italianes, amb l’objectiu d’arribar a temps a la cita davant el Barça. Al final, l’exjugador del Madrid podria no aconseguir l’objectiu. Segons ha informat el diari AS, però, aquest dimecres la Juventus ha entregat a la UEFA la documentació sobre l’estat de salut del jugador, que demostra que, mentre espera el seu negatiu, el portuguès és totalment asimptomàtic i no ha tingut febre els últims dies.

D’aquesta forma, el retrobament entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi, un dels principals al·licients que va deixar el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, potser haurà d’esperar. Si no es pot produir el pròxim dimecres 28 d’octubre, sí que ho podrà fer el 8 de desembre, quan està prevista la visita del conjunt italià al Camp Nou. Serà un duel corresponent a l’última jornada i, per tant, podria ser completament decisiu o, d’altra banda, intranscendent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa