Món Esport
El Cornellà i el Barça s’enfrontaran als setzens de final de la Copa
  • CA

Després d’eliminar sorprenentment l’Atlètic de Madrid, el Cornellà ha estat aparellat amb el Barça als setzens de final de la Copa del Rei. El sorteig celebrat aquest divendres ha determinat que el conjunt del Baix Llobregat serà el primer rival dels culers en l’edició 2020/21 de la competició del KO. L’eliminatòria es decidirà a partit únic al Nou Municipal.

D’altra banda, el Girona es disputarà la classificació per als vuitens de la Copa amb el Cadis a Montilivi, mentre que l’Espanyol rebrà l’Osasuna a l’RCDE Stadium. Serà una bona oportunitat per als pericos de demostrar que continuen sentint-se un equip de Primera. El Madrid, per la seva banda, es veurà les cares amb l’Alcoià.

Els altres partits dels setzens de final seran Còrdova-Reial Societat, Eivissa-Athletic, Penya Esportiva-Valladolid, Navalcarnero-Eibar, Màlaga-Granada, Almeria-Alabès, Leganés-Sevilla, Alcorcón-València, Sporting-Betis, Fuenlabrada-Llevant, Rayo Vallecano-Elx i Tenerife-Vila-real. Tots els enfrontaments mencionats es jugaran del 16 al 21 de gener a l’estadi de l’equip de categoria inferior.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa