La Copa del “Petit Príncep”

Antoine Griezmann ha estat el protagonista del primer títol de Koeman a la banqueta blaugrana

L’home de la plantilla blaugrana que ha estat més observat, vigilat i pressionat aquest any ha estat Antoine Griezmann. El Petit Príncep ha viscut moments durs, suplències, i partits lamentables que tot culer ha patit i ha fet bé a criticar. Però la competició del KO, aquella que no dóna marge d’error als seus participants, ha estat el millor escenari per fer aflorar les virtuts del francès.

El primer moment clau va ser el partit boig de Granada. Griezmann va sortir als minuts finals i va revolucionar un partit que estava sentenciat pel Barça i va fer avançar l’equip a les semifinals. Un cop allà, el Barça es va enfonsar a Sevilla per a després ressorgir al Camp Nou i remuntar un resultat que semblava impossible. L’autor de la centrada que origina el gol de Piqué? Griezmann.

I la cirereta del pastís ha estat la final d’avui. El partit més plàcid, però també el més decisiu, i on Griezmann ha estat clau amb els seu gol i el seu treball, tant en atac com en defensa. I per si no fos prou, el VAR ha revisat el que podria haver estat la cinquena diana dels blaugranes. Lanotador? Un altre cop Griezmann. Com resa la samarreta de celebració del Barça, el primer títol d’una nova era.

Més informació

Nou comentari