Món Esport
La convocatòria del Barça per a la Supercopa d’Espanya
  • CA

Després del triomf contundent contra el Granada, amb el qual ha continuat retallant distàncies al capdavant de la taula, el Barça afronta una setmana en què té l’opció de guanyar un títol: la Supercopa d’Espanya. Aquest dilluns, el club blaugrana ha facilitat la llista de convocats per a la cita. No hi ha cap novetat destacada. Ronald Araujo, malgrat la seva sobrecàrrega als músculs isquiotibials de la cuixa dreta, hi ha estat inclòs.

Lenglet, que no va jugar al Nuevo Los Cármenes per complir sanció, també ha estat citat per Ronald Koeman. Piqué, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati són els futbolistes que es perdran el partit contra la Reial Societat –i la hipotètica final contra el Madrid o l’Athletic Club– per lesió, mentre que Matheus Fernandes ha estat descartat per decisió tècnica.

Per últim, Iñaki Peña, Ilaix Moriba i Mingueza són els efectius del filial que viatjaran amb el primer equip a Còrdova, escenari de la semifinal contra la Reial.

La convocatòria del Barça per a la Supercopa d’Espanya

Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umititi, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Granada | Europa Press
Golejada per confirmar les bones sensacions (0-4)
Notícia: Golejada per confirmar les bones sensacions (0-4)
Comparteix
El Barça guanya el Granada al Nuevo Los Cármenes i segella la tercera victòria consecutiva a domicili
Ronald Araújo, a la banqueta del Barça | Europa Press
La lesió d’Araujo es queda en una sobrecàrrega
Notícia: La lesió d’Araujo es queda en una sobrecàrrega
Comparteix
El Barça no ha detallat el temps de baixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa