Món Esport
Dest entra a la llista per jugar contra el Sevilla
  • CA

Ronald Koeman ha donat a conèixer els noms dels convocats per al partit que disputarà el Barça contra el Sevilla al Camp Nou a les 21:00h d’avui diumenge 4 d’octubre. El flamant fitxatge blaugrana, Sergiño Dest, ha entrat a la llista, però la seva participació potencial al duel dependrà de la inscripció del futbolista que ha de dur a terme LaLiga. Per tant, encara no es pot confirmar si el lateral dret estatunidenc podrà tenir els primers minuts amb la samarreta culer.

Pel que fa a les absències, hi ha alguns noms a destacar. Rafinha Alcántara i Jean-Claire Todibo han quedat fora per decisió tècnica, cosa que podria indicar que són dos futbolistes que encara podrien marxar del Barça durant les pròximes 48 hores, abans que es tanqui el mercat de fitxatges. Tampoc no podran jugar Samuel Umtiti, Junior Firpo, Ter Stegen i Matheus Fernandes per lesió, mentre que Lenglet també es quedarà a casa per sanció. 

Koeman rebrà el Sevilla amb només un central del primer equip, Gerard Piqué. Comptarà amb l’ajuda de Ronald Araujo del filial, que hauria de ser titular, i Santiago Ramos Mingo per donar un cop de mà en cas de lesió o qualsevol altre necessitat. Els porters Iñaki Peña i Arnau Tenas, també del Barça B, entren a la llista, com ja és habitual, de la mateixa forma que ho fan Riqui Puig i Konrad.

La convocatòria de Koeman per rebre el Sevilla

Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanić, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa