Món Esport
Dest i Pjanic reben l’alta mèdica i entren a la convocatòria
  • CA

Després de l’entrenament d’aquest matí, sessió prèvia d’activació al partit d’aquesta nit, Koeman ha valorat l’estat dels tres jugadors que eren dubte per al partit d’avui: Dest, Pjanic i Braithwaite. Només el danès s’ha quedat fora de la llista, mentre que Dest i Pjanic han rebut l’alta mèdica. Un fet, d’altra banda, esperable, ja que Dest i Pjanic són jugadors que poden tenir una incidència més directa o indirecta en la banda defensiva de l’equip.

Dest arrossegava des de finals de 2020 molèsties musculars a la cuixa dreta. La lesió de Pjanic eren molèsties, en el seu cas, al peu esquerre, i Braithwaite pateix una elongació muscular a l’adductor de la cuixa dreta. La baixa del davanter se suma a les de Gerard Piqué, Ansu Fati, Philippe Coutinho, Araujo i Sergi Roberto.

Koeman ha tirat també del filial per completar la seva convocatòria. A part dels habituals Iñaki Peña i Mingueza, l’holandès també ha convocat Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Álex Collado.

La llista del Barça: Ter Stegen, Dest, Busquets, Griezmann, Pjanic, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Peña, Alaix, Mingueza, Konrad, Collado.



Més notícies
Koeman, durant un entrenament | Europa Press
A la recerca d’una victòria balsàmica
Notícia: A la recerca d’una victòria balsàmica
Comparteix
Els blaugrana volen seguir amb la bona dinàmica a la Lliga davant l'Alabès, abans de rebre el PSG
Gerard Piqué, durant un partit | Europa Press
El retorn de Piqué, més a prop del que sembla
Notícia: El retorn de Piqué, més a prop del que sembla
Comparteix
El central del Barça ja fa dies que trepitja gespa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa