Món Esport
El Barça rebrà el Nàpols amb Griezmann i nou jugadors del filial
  • CA

Quique Setién ha donat a conèixer la convocatòria amb la qual rebrà el Nàpols al Camp Nou per al partit de la tornada dels vuitens de final de Champions. Les novetats són Antoine Griezmann, Clément Lenglet i Ronald Araujo, que han rebut l’alta mèdica, mentre que Ousmane Dembélé no ha pogut arribar a temps i continua amb la seva recuperació.

També està lesionat Samuel Umtiti, des de fa temps, i no s’esperava la seva presència a aquesta convocatòria. Sergio Busquets i Arturo Vidal tampoc no podran jugar per sanció, mentre que Arthur Melo continua en rebel·lia i, per això, no serà al partit contra el Nàpols. Tanmateix, el brasiler ha tornat a Barcelona per tancar la seva desvinculació del Barça amistosament. Cal recordar que Martin Braithwaite no pot jugar la Champions per haver arribat a meitats de febrer.

Amb totes aquestes baixes, Setién, que ja feia dies que cridava futbolistes de la Masia per reforçar l’equip, ha convocat fins a nou jugadors del filial. Des dels més habituals, com Riqui Puig, Ansu Fati, Ronald Araujo o Iñaki Peña, fins a altres que ho són menys: Monchu, Òscar Mingueza, Konrad, Ludovit Reis o Jandro

La convocatòria de Setién per rebre el Nàpols

Ter Stegen, Nelson Semedo, Piqué, Rakitic, Luis Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Sergi Roberto, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis i Jandro.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa