Món Esport
Una convocatòria sense sorpreses i amb vuit jugadors del filial
  • CA

Sergi Roberto i Frenkie de Jong es perdran, com a mínim, un altre partit del Barça. El de Reus i l’holandès han tornat a ser descartats de la convocatòria de Quique Setién, en aquest cas amb motiu de la visita de l’Athletic Club al Camp Nou prevista per a aquest dimarts a les 22.00 hores. Ousmane Dembélé, amb la baixa federativa per culpa de la seva lesió de llarga durada, serà l’altra baixa blaugrana per al compromís corresponent a la jornada 31 de la Lliga Santander.

D’altra banda, Samuel Umtiti torna a la llista de convocats després de complir sanció davant el Sevilla. Dels 24 futbolistes que han estat citats per Setién, vuit tenen fitxa del filial. Es tracta d’Ansu Fati, Riqui Puig, Iñaki Peña, Collado, Araújo, Morer, Monchu i Cuenca. Caldrà veure si el càntabre els dona alguna oportunitat, sigui sortint d’inici o des de la banqueta.

La convocatòria del Barça per rebre l’Athletic

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i Cuenca.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa