Món Esport
Potser no és només una qüestió de posició
  • CA

“Amb la selecció francesa em sento bé perquè l’entrenador sap on posar-me”. Aquestes declaracions d’Antoine Griezmann després del partit contra Croàcia han sacsejat l’actualitat blaugrana durant els darrers dies. El davanter francès del Barça va enviar aquest missatge a Ronald Koeman i tothom tenia clar que la pròxima actuació del Petit Príncep com a blaugrana seria molt important per saber si estava disposat a reivindicar-se o no. El duel ha estat contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez i el seu paper ha deixat molt a desitjar.

El tècnic neerlandès del Barça ha tornat a posar Griezmann a l’extrem dret, una posició que no l’afavoreix, tot sigui dit, però és que el francès ha comès errades que no tenen res a veure amb el lloc que ocupa sobre el terreny de joc. Més enllà d’imprecisions, errades en les passades, falta de concentració… Griezmann ha demostrat que el seu problema a can Barça està estretament relacionat amb la confiança que té i amb com se sent a l’equip.

A la primera meitat i quan el partit encara estava empatat a cap gol, Griezmann ha tingut l’ocasió més clara del xoc amb un mà a mà claríssim amb David Soria. El porter del Getafe ha cobert bé i ha fet la seva feina i el francès no ha xutat amb la seva cama bona, però de totes formes l’execució de la rematada no es pot ni justificar. El davanter blaugrana no ha estat capaç ni de llançar la pilota entre els tres pals i l’ha enviat els núvols. Un futbolista del seu prestigi no es pot permetre això.

Serà molt, molt i molt difícil recuperar Griezmann. Koeman està disposat a fer-ho, però el francès no està bé. És una qüestió que té molt més a veure amb qüestions mentals i psicològiques que físiques o tècniques. Griezmann pot treballar i esforçar-se tant com vulgui, que si no se sent amb seguretat de cara al gol, serà molt difícil que el seu rendiment sigui digne del que s’esperava quan se’l va fitxar.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quants € a octubre 18, 2020 | 07:49
    Quants € octubre 18, 2020 | 07:49
    Quants milions d'Euros costa cada gol que marca GRIEZMAN?
  2. Icona del comentari de: JordiP a octubre 18, 2020 | 12:00
    JordiP octubre 18, 2020 | 12:00
    Mai he entès les raons del fitxatge d'aquest jugador. Hi ha, això sí, la de treure'l del quadre matalasser per afeblir-lo. Però això és tot. Oi? I potser l'enveja de tenir un jugador que està golejant. Però, a què preu? Vaja parida de Bartomeu i els seus "experts".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa