Món Esport
El 2021 de Griezmann comença a bon ritme
  • CA

Antoine Griezmann està assenyalat des d’abans d’arribar al Barça. Es dubtava sobre la posició que ocuparia al terreny de joc, no va agradar gens la famosa decisió i es va criticar l’alt preu que es va pagar. Si a això afegim que no ha acabat de despuntar mai com a blaugrana en l’any i mig que porta al Camp Nou i que està molt lluny de la versió que va mostrar a l’Atlètic de Madrid, ens queda un còctel difícil de gestionar pel davanter francès.

Tanmateix, aquesta temporada està sent una mica millor que la primera i sobretot aquest mes de gener. Malgrat que se li ha d’exigir molt més, els números de Griezmann del 2021 són pràcticament immillorables: ha marcat cinc gols i ha repartit tres assistències. La darrera diana l’ha aconseguida contra l’Athletic Club al Camp Nou en el partit de Lliga de la jornada 21 i ha estat un gol molt important perquè ha suposat la victòria culer.

Malgrat que, per exemple, el seu doblet, també davant els lleons, a la final de la Supercopa va quedar eclipsat per la tràgica derrota, si el francès manté números similars fins al mes de maig, començarà a justificar el seu preu. A aquest ritme podria acabar sent un jugador realment transcendental i determinant pel conjunt blaugrana, que és el que ha de ser i realment té qualitat de sobres per fer-ho.

A més a més, cal destacar que el gol contra l’Athletic al Camp Nou l’ha celebrat amb els jugadors suplents, s’ha oblidat dels individualismes i els balls d’Instagram, i ha fet unes declaracions de líder al final del partit: “Som un equip, a vegades jugues i a vegades no. Tots som part d’això”. També ha tingut paraules d’admiració cap a companys com Dembélé o Messi. Ara per ara, ja ha demostrat saber reacció al toc d’atenció de Koeman, quan el neerlandès va posar Braithwaite per davant seu durant els mesos de novembre i desembre. El 2021 pot ser un any més feliç per a la combinació Barça-Griezmann.



Més notícies
Koeman, durant un partit del Barça | Europa Press
Koeman: “Qui hagi filtrat el contracte de Messi no pot tenir futur al Barça”
Notícia: Koeman: “Qui hagi filtrat el contracte de Messi no pot tenir futur al Barça”
Comparteix
L’entrenador holandès, molt contundent després del triomf contra l’Athletic
Els jugadors del Barça celebren un dels gols contra l'Athletic | FC Barcelona
Victòria treballada per assolir la segona posició de la Lliga (2-1)
Notícia: Victòria treballada per assolir la segona posició de la Lliga (2-1)
Comparteix
El Barça tomba l'Athletic Club en el primer partit del 2021 al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa