Món Esport
Confirmats els cinc membres de la Mesa del vot de censura contra Bartomeu
  • CA

El Barça ha anunciat que aquest dimarts, a partir de les 9.30 hores, es constituirà la Mesa del vot de censura que s’encarregarà de validar les 20.687 signatures presentades per Més que una Moció contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. L’organisme responsable de promoure i controlar tot el procés estarà integrada per dos membres de la directiva del club blaugrana –Marta Plana i Jordi Argemí– els dos primers signants de la sol·licitud –Jordi Farré i Josep Triadó– i un delegat de la Federació Catalana de Futbol –Josep Maria Vallbona–.

L’últim, designat per l’FCF, serà l’encarregat d’exercir les funcions d’una Mesa que, bàsicament, en el termini màxim de deu dies hàbils a partir d’aquest dimarts “haurà de comprovar que la sol·licitud del vot de censura compleix els requisits a la qual està sotmesa i, especialment, que té l’adequada motivació i el suport del nombre suficient de socis”. “Tal com indiquen els estatuts, podrà invalidar els suports que no estiguin suficientment acreditats i podrà realitzar les indagacions necessàries per esbrinar-ne l’autenticitat”, ha recordat el Barça a través del seu comunicat.

Si els membres de la Mesa comproven que les signatures compleixen els requisits adequats, demanaran a la junta de Bartomeu que convoqui l’acte de votació, “que s’haurà de celebrar en un termini no inferior a deu dies hàbils ni superior a vint i d’anunciar amb una antelació mínima de cinc dies hàbils”. Serà llavors quan arribi el moment decisiu per forçar (o no) la dimissió de l’actual directiva: tots els socis del Barça hauran de parlar a les urnes i decidir si volen avançar les eleccions, encara que sigui només uns mesos. Si dos terços dels votants, sempre que el nombre d’aquests sigui superior al 10% de la massa social, es posicionen a favor d’aprovar el vot de censura, els membres de la junta de Bartomeu seran rellevats automàticament dels seus càrrecs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa