Món Esport
La confessió de Mathieu sobre el seu fitxatge pel Barça
  • CA

Jérémy Mathieu ha assegurat, en una entrevista a la televisió oficial de l’Sporting de Lisboa, l’últim equip al qual va jugar abans de retirar-se per culpa d’una lesió greu, que ell no volia fitxar pel Barça l’estiu del 2014. “Me’n vaig anar del València per culpa del president. Jo no volia anar a Barcelona perquè era el capità de l’equip, em sentia feliç i important. Tenia una mica de por de fitxar pel Barça, perquè tenia dubtes que estigués a l’altura”, ha declarat l’exjugador francès.

“A València hi vaig passar els millors moments de la meva carrera. És on vaig ser més feliç. Em van fer la proposta del Barça i a les tres del matí vaig redactar un contracte per quedar-me al València. Vaig anar a veure el president i el director esportiu, Rufete. Els vaig dir que si em donaven aquella quantitat, em quedava. Em van dir que no podien: per 200.000 euros a l’any no em vaig quedar”, ha recordat Mathieu, que va estar tres temporades al Camp Nou i va disputar 91 partits.

L’exfutbolista blaugrana també ha reconegut que li hauria agradat guanyar un títol en la seva estada a Mestalla: “Van ser cinc anys bons sense guanyar res, però aquest club m’ho ha donat tot. Vam estar a punt de jugar una final de l’Europa League, però vam perdre en l’últim segon contra el Sevilla”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa