Món Esport
Concentració màxima per seguir a la Lliga de Campions (19:00 h)
  • CA
La danesa Line Roddik al partit d’anada contra el Twente al Miniestadi. | FCB

Dimarts ja hi havia 6.500 entrades venudes al Twente Stadion per presenciar l’enfrontament entre el conjunt holandès i el Barça (Barça TV, 19:00 hores). Davant tanta afició, les blaugrana hauran de rematar l’eliminatòria –amb l’1-0 de l’anada a favor– si volen passar als quarts de final de la Lliga de Campions. L’optimisme plana sobre l’equip, ja que la temporada anterior van aconseguir aquesta fita contra el mateix rival, però les culers són conscients que necessiten jugar un bon partit davant d’un Twente que sortirà a per totes. El Barça va viatjar a Holanda dilluns amb 17 jugadores disponibles, a més de Vicky Losada, que no està inscrita en aquesta ronda. El cos tècnic tampoc podrà comptar amb Ane Bergara, que segueix de baixa per problemes al turmell, ni amb les quatre internacionals sub-20.

 

Malgrat que el resultat del partit al Miniestadi no és ampli, pel Barça és important no haver encaixat cap gol. Tot i així, el tècnic Xavi Llorens creu que el rival trepitjarà el camp amb un xip diferent: “El Twente voldrà tenir més la pilota, pujarà la intensitat i es multiplicarà per deu. Serà més agressiu i l’equip haurà de saber superar aquesta angoixa que ens crearan. Si som capaces de fer-ho, tindrem l’eliminatòria encarrilada”. 

 

El partit d’avui és el sisè d’una marató de 18 dies que acabarà diumenge contra l’Athletic Club de Bilbao. Les blaugrana vénen d’un empat al camp del Betis (1-1) que va trencar la ratxa de victòries, un fet que Llorens considera aïllat: “És un accident que passa alguna vegada a la temporada. Ara ens hem de centrar en la Champions”. 

Per la seva banda, la capitana Marta Unzué encara el duel amb l’experiència que acumula el Barça a la Champions: “D’eliminatòries com les de Bristol de fa dues temporades se n’aprèn molt. Tenim clar que hem de jugar els 90 minuts tenint la pilota i, tot i que elles han de donar un pas endavant i seran més ofensives que al Mini, nosaltres hem de marcar un gol per estar més tranquil·les i tenir-ho tot més controlat“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa