La ‘compliance officer’ del Barça anima els socis a demanar l’informe complet del cas I3 Ventures

Contundent comunicat de Noelia Romero contra Josep Vives i Romà Gómez Ponti

Més llenya al foc. Josep Maria Bartomeu ha intentat apagar l’incendi del BarçaGate i ha concedit entrevistes a RAC1 i Catalunya Ràdio, però no se n’ha sortit del tot. Aquest dimecres, Noelia Romero, compliance officer del club blaugrana suspesa de sou i feina des de principis de juny, ha emès un comunicat contundent contra Josep Vives i Romà Gómez Ponti, portaveu i cap dels serveis jurídics de l’entitat culer, respectivament, a causa de “diverses falsedats i inexactituds que van pronunciar en la compareixença per exposar els resultats de l’auditoria del cas I3 Ventures, elaborada per PwC”.

Romero ha instat els socis del Barça a sol·licitar a la junta directiva de Bartomeu que, “en un exercici d’absoluta transparència”, els faciliti l’informe complet de la investigació sobre el cas –dins del qual s’hi troba la recerca que va dur a terme ella mateixa com a directora de compliment normatiu– i no només el resum executiu. També ha animat els afeccionats culers a “assegurar el rescabalament de les pèrdues que es poguessin derivar del BarçaGate, així com d’aplicar les mesures disciplinàries pertinents” i ha demanat als dirigents de l’entitat que no siguin opacs a l’hora de donar informació.

A més, la compliance officer s’ha posat a disposició de les autoritats judicials “per prestar declaració sobre l’informe que va finalitzar tres dies abans de la seva suspensió de feina i sou” i ha recordat que per la seva situació laboral no ha pogut ser partícip de la informació que s’ha entregat als Mossos d’Esquadra. D’aquesta forma, Noelia Romero ha contestat amb contundència a les acusacions de Josep Vives i Romà Gómez d’aquest dimarts i ha alimentat la polèmica al voltant del BarçaGate.

Més informació

Comentaris

    Ramon Juliol 7, 2020 7:39 pm
    No cal. Segur que El Mundo Deportivo ja deu haver posat periodistes a repassar-se l'informe per detectar i denunciar les mentides de la junta.
    Rocacorba Juliol 7, 2020 8:44 pm
    Be, sembla una persona, molt ven formada, amb experiencia amb altres Entitats que es deiquen a la supervisiò legal de les Empreses.Te discurs, i sap de que parla. Ahir la Junta del barça, ho va pintar molt be, pro sembla que potser, els informes de l'Auditoria, no son del tot reals. Les auditories i les DeeDiligence, solen ser del resultat de l'emporesa que les " paga ". Ho va dir, ja fa molts anys, un catedratic d'economia. S'en poden fer de tots els colors. Aquesta xicota, m'agrada !

Nou comentari