Món Esport
La impressionant xifra de milions que va recaptar el Barça pel clàssic

El Futbol Club Barcelona es troba en una greu situació econòmica. El seu president, Joan Laporta, i el director general, Ferran Reverter, així com altres membres de la junta directiva, han alertat que aquesta és conseqüència d’una gestió “nefasta” de Josep Maria Bartomeu, la qual, a més a més, s’ha vist agreujada per una crisi econòmica imprevisible originada per la pandèmia del coronavirus.

La Covid-19 ha obligat el club a mantenir el Camp Nou tancat durant molts mesos, cosa que ha afectat directament als ingressos per venda d’entrades. Són dels beneficis més importants i interessants de qualsevol entitat esportiva, ja que no s’ha de generar res per obtenir-los. D’aquesta manera, la reobertura dels estadis és quelcom que demanava l’any passat Bartomeu i que, amb la millora de les dades epidemiològiques ha reivindicat amb encara més insistència Laporta.

Ara, amb cap restricció d’aforament al Camp Nou, s’ha posat de manifest la importància d’aquests ingressos per venda d’entrades. En el clàssic contra el Reial Madrid, el qual va fregar la màxima assistència possible amb unes 86.500 persones, el club va vendre fins a 30.000 localitats. De fet, es van vendre totes les que es van posar a disposició a la pàgina web i a les taquilles del club.

Això ha suposat un ingrés d’uns 4,5 milions d’euros, cosa que, com ja s’ha comentat anteriorment, representa beneficis de forma gairebé exclusiva. Si això ho fem extensible a tot el temps en què el club ha hagut de mantenir l’estadi tancat, ens podem fer una idea de la gran quantitat de diners que el Barça ha deixat d’ingressar, de la mateixa manera que reflecteix la importància del fet que ara s’hagi tornat a obrir el Camp Nou a la seva capacitat màxima.Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a octubre 25, 2021 | 17:53
    La Guineu sense Carasseta octubre 25, 2021 | 17:53
    si, ara cal administrarlos bé
  2. Icona del comentari de: Manel a octubre 26, 2021 | 08:50
    Manel octubre 26, 2021 | 08:50
    A canvi d'això, l'abonat del barça, ha d'aguantar milers d'aficionats del Madrid cardant-se'ns a la cara. El camp nou ple de feixisme español a través de merda blanca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa