El clàssic del Bernabéu tindrà la meitat d’efectius de seguretat que el del 18-D

Un total de 1.545 efectius participaran en el dispositiu de seguretat amb motiu del clàssic entre el Reial Madrid i el Barça que es disputarà el pròxim diumenge 1 de març al Santiago Bernabéu. L’operatiu per al partit, que ha estat considerat d’alt risc com és habitual, estarà integrat per 250 membres de la Policia Nacional, 90 de la Policia Local, 1.075 vigilants del club blanc, 70 de Samur i 60 de la Creu Roja.

La Delegació del Govern espanyol coordinarà els aspectes de la seguretat relacionats amb el clàssic. Es preveu l’assistència d’uns 78.000 espectadors, dels quals 600 seran del Barça. S’ha recomanat als afeccionats acudir a l’estadi del Madrid amb antelació per evitar qualsevol problema fruit de l’aglomeració.

Així va ser el dispositiu de seguretat per al 18-D

El partit de la primera volta entre els dos millors equips de la Lliga espanyola va estar marcat per la mobilització orquestrada per Tsunami Democràtic després que Javier Tebas l’ajornés per culpa, segons va argumentar, de la resposta del poble català a la sentència del procés. Aquell 18 de desembre, més de 1.000 agents dels Mossos d’Esquadra i gairebé 2.000 vigilants de la seguretat privada van blindar el Camp Nou.Més notícies

Madrid-Barça: horari i TV

Quan i on es podrà seguir el pròxim partit de l'equip blaugrana

El Barça no vol deixar de somriure al Bernabéu

L'estadi del Madrid s'ha convertit en un escenari relativament plàcid per als interessos blaugrana en els últims anys

Nou comentari