Món Esport
El City no tira la tovallola: estaria disposat a tornar a intentar el fitxatge de Messi
  • CA

El Manchester City no va poder fitxar Leo Messi el passat estiu, quan l’argentí va demanar a Josep Maria Bartomeu, llavors president del Barça, marxar amb la carta de llibertat. L’exmàxim dirigent blaugrana no va cedir ni un mil·límetre i es va acollir a una clàusula del seu contracte que li permetia retenir el millor jugador del món contra la seva voluntat. A l’Etihad Stadium es van quedar sense poder aconseguir els serveis del capità culer, però això no vol dir que els dirigents citizens hagin tirat la tovallola.

Aquest dimarts, el The Telegraph britànic ha informat que el City té la intenció d’oferir un precontracte a Messi durant el mes de gener perquè s’incorpori de franc de cara a la temporada 2021/22. Cal recordar que el ‘10’ acaba contracte el pròxim 30 de juny, és a dir, al final d’aquest curs. El Barça, per tant, té molt poc marge de temps per aconseguir la renovació del seu líder, i més tenint en compte que les eleccions a la presidència es convocaran “al voltant de les festes de Nadal”, tal com va anunciar aquest dilluns el president de la comissió gestora, Carles Tusquets.

Tot i que Messi té la possibilitat de negociar amb qui vulgui a partir de l’1 de gener, no té cap mena de pressa de resoldre el seu futur. A diferència de l’estiu passat, enguany sí que serà lliure de fer el que consideri oportú per a la seva carrera quan acabi la temporada. Segons la informació del The Telegraph, el capità no prendrà cap decisió abans de parlar amb la futura directiva del Barça. En cas que continuï volent marxar, no obstant això, ja sap que el Manchester City continua molt interessat en ell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa