Món Esport
El City de Guardiola seria el club més ben posicionat per fitxar Messi
  • CA

El Manchester City és el club més ben posicionat per fitxar Leo Messi després que l’argentí hagi decidit marxar del Barça, segons han informat Catalunya Ràdio i RAC1. Segons les ràdios catalanes, l’encara capità blaugrana ja ha iniciat contactes amb el club anglès i ha sondejat la possibilitat de continuar la seva carrera a l’Etihad Stadium, on considera que pot continuar guanyant títols i jugant a un futbol de primer nivell.

De fet, ambdós mitjans coincideixen en el fet que Messi va contactar directament amb Pep Guardiola ara ja fa uns dies per valorar les possibilitats d’afegir-se al seu projecte. Catalunya Ràdio ha apuntat que el City té 300 milions d’euros per invertir en reforços aquest estiu, mentre que RAC1 ha posat sobre la taula les cartes de Gabriel Jesus i Èric Garcia per abaratir l’operació, ja que molt probablement l’argentí no podrà rescindir el seu vincle contractual amb el Barça, que finalitza el 2021.

Ara per ara, l’Inter de Milà i el Manchester United són els altres dos possibles equips als quals podria arribar Leo Messi aquest estiu. Sigui com sigui, la situació amb l’argentí sembla irreversible: només una hipotètica dimissió de Josep Maria Bartomeu –i potser ni això– podria convèncer-lo de continuar al club de la seva vida.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa