Món Esport
El Chelsea estaria disposat a pagar una fortuna per Coutinho

Philippe Coutinho ha completat una temporada molt decebedora. L’atacant brasiler no ha estat a l’altura de les expectatives generades i és un dels futbolistes que la secretaria tècnica blaugrana col·locarà en la porta de sortida en el cas que algun equip faci una bona oferta per ell. En aquest sentit, aquest divendres el diari britànic Metro ha informat que el Chelsea està preparant una oferta de 140 milions de lliures (uns 158 milions d’euros) pel brasiler.

Encara que només siguin rumors i que pugui semblar una xifra desorbitada, cal destacar que el club de Londres està pendent d’una prohibició sense fitxar durant dues finestres de mercat per part la FIFA. No la podrà evitar, però potser sí que podrà ajornar i, per tant, necessitarà aconseguir un nou referent ofensiu després de la marxa de Hazard. El belga ja va anunciar que havia pres la decisió de marxar d’Stamford Bridge i, com a conseqüència, el Chelsea tindrà diners per invertir.

La temporada de Coutinho no ha estat bona, però tot i això el brasiler, que ara es troba concentrat amb la seva selecció per a la Copa Amèrica, tindrà pretendents sense cap mena de dubte. Caldrà veure si aquests satisfan les pretensions econòmiques blaugrana o si, d’altra banda, el club acaba mantenint-lo en la seva plantilla amb l’espera que recuperi la versió que va meravellar tothom a Anfield.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa