Món Esport
Puyol valora el clàssic i defensa el Barça de Koeman
  • CA

La llegenda del Futbol Club Barcelona i actual membre de la Fundació Barça, Carles Puyol, ha participat de la cinquena edició del torneig benèfic de pàdel XAP i ha aprofitat aquest esdeveniment per donar el seu punt de vista sobre la derrota del seu exequip al clàssic de Lliga al Camp Nou. L’exfutbolista va poder gaudir del partit des de la llotja presidencial, acompanyat per altres exjugadors i personalitats importants del club com Luis Enrique, Ronaldihno o Deco.

Puyol ha definit el clàssic com un “partit igualat” que es va decidir “pels detalls”. Ha assenyalat l’ocasió claríssima fallada per Sergiño Dest com a punt d’inflexió en el qual la balança es podria haver decantat pel Barça, però en comptes d’això ho va fer pel Madrid a causa del posterior gol d’Alaba. Ha celebrat, però, que l’equip dirigit per Ronald Koeman pogués “jugar de tu a tu” als blancs.

De la mateixa manera que ja ha fet en altres ocasions, Puyol ja tornat a demanar paciència als culers, perquè “ens ha marxat el millor jugador de la història”. Tot i això, sí que ha assegurat que “al Barça se li han d’exigir sempre tots els títols” i als futbolistes “que donin el màxim”. Ha valorat positivament la gran fornada de jugadors joves que estan disputant minuts amb el primer equip, però ha alertat que cal “cuidar-los”.

A més a més, ha defensat la tasca de dos membres de la plantilla, com són Luuk de Jong i Eric Garcia. El primer es va endur una xiulada descomunal quan va trepitjar la gespa i Puyol ha demanat que “remem junts per tirar això endavant”. Ha dit que un fet com aquest “no pot passar” i també ha aplaudit Koeman per fer-lo jugar, ja que “coneix el vestidor perfectament”. Sobre Eric Garcia ha dit que “no entenc per què hi ha dubtes”, perquè és un “grandíssim jugador”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa