Món Esport
Cardoner: “Les relacions amb el Madrid són de cordialitat institucional”
  • CA

Aquest diumenge, cap membre destacat de la junta directiva del Barça va assistir al dinar de directives organitzat pel Reial Madrid, en motiu del partit de Lliga entre el club blanc i el blaugrana. Preguntat per la manca d’assistència del president Josep Maria Bartomeu i dels vicepresidents barcelonistes, el vicepresident de l’àrea social Jordi Cardoner no ha volgut entrar en la polèmica i ha preferit esmentar públicament un estat de normalitat en les relacions entre un club i l’altre.

“Les relacions amb el Reial Madrid són com han estat sempre, de cordialitat institucional”, ha manifestat Cardoner, en el marc de la presentació d’un simposi contra el bullying organitzat per la Fundació FC Barcelona.

 

Setmanes abans, el mateix vicepresident va recolzar explícitament les paraules de Gerard Piqué durant la concentració de la selecció espanyola absoluta, en les quals va posar de manifest les relacions del Reial Madrid i la seva força política i institucional il·lustrada amb la llotja del Santiago Bernabéu.

En aquell moment, Cardoner va assegurar que “Piqué no ha dit cap mentida” i que “el Barça sempre estarà al costat de la veritat”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa