Món Esport
Cardoner a TV3: “Us heu equivocat”
  • CA

 

“Seré molt contundent. Vostès no han contrastat una notícia quan, normalment, el fet lògic és contrastar-la”. Així ha començat la resposta de Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, a TV3 pel reportatge sobre les irregularitats en la venta d’entrades del Seient Lliure. “M’hauria agradat que la meva televisió hagués contrastat la notícia en favor dels seus teleespectadors. El 92% dels nostres socis són catalans i, per tant, per interès mutu m’hagués agradat que s’hagués fet el contrast”, ha continuat, responent a la pregunta del periodista de TV3, Xavi Torres. 

Torres ha defensat la seva feina (“sempre contrasto les notícies”) i ha explicat que “els 10 casos que han aparegut al reportatge emès al TN Migdia estaven subjectes a la normativa antiga del Seient Lliure i no a l’actual”, explicant que “no han inclòs un cas del partit contra la Juventus perquè, justament, estava supeditat a la nova normativa”. 

 

“La normativa abans era la mateixa amb una diferència: el topall d’ingressos del Seient Lliure estava en el 90% del preu de l’abonament i no del 95% d’ara. Per tant, parlem de tres quarts del mateix”, ha respost. “Si aquesta notícia ens hagués arribat d’un altre mitjà d’Espanya, l’hauria entès. Nosaltres ens equivoquem molt, però aquí, qui s’ha equivocat són vostès”, ha exclamat.

“Hi ha 25.000 trucades telefòniques mensuals, 6.000 entrevistes presencials i més de 80.000 mails de moltes qüestions. Aquesta no té gens d’importància, no és notícia. Hi ha prou coses importants per l’interès del nostre soci, on nosaltres som responsables i hem de donar moltes explicacions. Però quan no cal, no cal. No pot ser que saturem amb 7 minuts de telenotícies una situació normal. Aquí s’han equivocat”, ha incidit, tancant el seu discurs, lamentant de nou l’actuació de TV3.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa