Món Esport
Cap positiu per coronavirus a la plantilla del Barça

Bones notícies a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Segons ha informat RAC1, cap resultat dels tests de coronavirus als quals els futbolistes del Barça es van sotmetre aquest dimecres ha estat positiu i, per tant, cap membre de la plantilla blaugrana està infectat de la Covid-19. Això permetrà, tal com marca el protocol establert per la Lliga, que aquest divendres els jugadors culers iniciïn els entrenaments individuals.

No caldrà, doncs, que cap integrant del vestidor del Barça es quedi al marge en el retorn a l’activitat previst per a aquest divendres. En funció de com avanci la situació, la intenció de la Lliga és que el camí cap a la nova normalitat es dugui a terme esglaonadament, és a dir, que els entrenaments comencin sent individuals, després s’organitzin per grups petits i finalitzin amb sessions habituals. El retorn a la competició es produirà, com a d’hora, a mitjan juny.

Aquest dijous, torn de l’Espanyol

D’altra banda, aquest dijous han estat els jugadors de l’Espanyol els que s’han sotmès a les proves de coronavirus a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els plans del club blanc-i-blau són tornar a l’activitat a partir del pròxim dilluns. En el cas de l’equip perico, caldrà estar força pendents dels resultats tenint en compte tots els positius que hi va haver durant el mes de març.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa