Busquets, sobre les bromes de Piqué: “No ofèn qui vol, sinó qui pot”

Les pugnes entre Gerard Piqué i l'afició de l'Espanyol venen de lluny. La seva entrevista s'ha de prendre amb humor, com a anècdota. Ens hem de centrar en el futbol", ha valorat el de Badia

Sergio Busquets, durant un partit del Barça.

Sergio Busquets, durant un partit del Barça. | Europa Press

Sergio Busquets, segon capità del Barça, ha valorat les declaracions de Gerard Piqué a La Resistencia després del triomf blaugrana en el derbi català. El migcampista de Badia ha assegurat que “no ofèn qui vol, sinó qui pot” i ha demanat que la situació es prengui amb humor. “Les pugnes entre Gerard Piqué i l’afició de l’Espanyol vénen de lluny. La seva entrevista s’ha de prendre amb humor, com a anècdota. Ens hem de centrar en el futbol“, ha valorat el català.

 

A més, Busquets ha analitzat l’estratègia defensiva dels de Rubi: “Ha costat molt. Han fet un plantejament ultradefensiu. Hem estat millors, però no hem fet les ocasions que hem tingut i ells s’han anat sentint més còmodes a mesura que han anat passant els minuts”. “Al final, però, s’ha fet justícia i ha guanyat l’equip que ha volgut guanyar el partit“, ha seguit valorant.

 

Sobre Messi, el migcampista ha afirmat que “sabem com és i del que és capaç”. “És molt important per a nosaltres, ha fet un gran llançament de falta. Nosaltres ja hi estem acostumats. Fins i tot estem acostumats a més“, ha reconegut. Sobre el fet que el Barça hagi guanyat la Lliga, Busquets ha recordat la temporada 2015/16: “És cert que tenim un avantatge molt bo, però aquell curs vam perdre tres partits seguits i vam empatar-ne un i vam haver de guanyar els últims duels. Hem començat amb zero punts i l’avantatge que hem aconseguit es deu al fet que hem estat els millors“.

Nou comentari