Món Esport
Blázquez (Drets): “El Barça va pel mateix camí que les entitats civils”
  • CA
Estelades al Camp Nou | EFE

 

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i la plataforma d’advocats Drets han repartit, aquest dissabte, 30.000 banderes estelades a les rodalies del Camp Nou. L’objectiu, reivindicar el dret a la llibertat d’expressió i demanar un estat català independent per a la millora de l’esport a nivell nacional.

En declaracions a El Món, el president de la plataforma Drets i vicepresident de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes, Sergi Blázquez, ha explicat que les entitats sobiranistes volen aprofitar que “el partit té la repercussió mundial que té, perquè el veuran milions d’espectadors de tot el món, per reivindicar el dret a la llibertat d’expressió i a dur estelades a l’estadi”.

 

Blázquez considera que, tot i repartir les banderes fora el recinte del Camp Nou, “el Barça segueix el mateix camí de les entitats civils. Tot i que l’acció és de les quatre entitats, l’objectiu és comú per a tots”. I quin és aquest objectiu? “A banda de reivindicar el dret a la llibertat d’expressió, a nivell esportiu, volem demanar un estat propi per millorar l’esport català, perquè sigui reconegut a nivell mundial. I l’única manera d’aconseguir això és ser un estat independent”, ha manifestat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa